Ook in corona tijd heeft de WGTF of the Netherlands weer 16 collega’s pro opgeleid. Bij onze nieuwe partner Golf4all waren we van 18-24 oktober te gast om binnen de RIVM richtlijnen onze cursisten op te leiden tot golfleraar. Onder begeleiding van ons opleidingsteam bestaande uit; Bjorn Beekman ( directeur/organisator), Reinier Touw ( opleider/secretaris/examinator), Marco van Maaren ( hoofdopleider WGTF of the Netherlands), Leonard Smit ( gast docent, PGA Holland) en onze speciale gast Emile Ratelband hebben we weer een professionele cursus weten te draaien.  In moeilijke tijden laten we zien ons te kunnen aanpassen aan de omstandigheden en een corona proof programma weten te bedenken.

Golfbaan Harderwold golf4all  is een uitstekende en gastvrije locatie waar we ons zeer welkom hebben gevoeld. De WGTF zal voor 2021 vaker terug te vinden zijn op deze locatie met als loge verblijf Van der Valk Harderwijk.