Bekijk profiel

Informatie

Naam

Brian Hunnekens

Lid nummer 1616
Geslacht M
Telefoon

06 – 45 37 37 25

Locaties

Tespelduyn

Wie ben ik in het dagelijks leven?

Ik ben Brian Hunnekens, 29 jaar, en woonachtig in Nieuw-Vennep. Ik heb Rechten gestudeerd in Leiden en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als Vastgoed Consultant. Mijn grote liefde is echter golf. Golf is van jongs af aan met de paplepel ingegoten en zelfs na ruim 2 decennia staat mijn hart nog altijd in vuur en vlam. Golfles geven doe ik daarom met aanstekelijke enthousiasme, een glimlach van oor tot oor en aandacht voor ieders wensen.

Wat voor persoonlijkheid heb ik?

Naast het aanbieden van privélessen en clinics voor ieder niveau golfer, ben ik tevens bezig met het maken van educatieve golfcontent. Binnenkort ben ik daarom zowel fysiek als online beschikbaar voor coaching. Ik hoop hiermee golflessen laagdrempeliger en makkelijker beschikbaar te maken voor golfend Nederland!

Wat bied ik aan?

Ik ben een rustige en communicatief vaardige man met een brandende passie voor sport. Ik heb in mijn jeugd topsport beoefend (alpine skiën en ook golf) en vanuit mijn achtergrond heb ik een onverzadigbare honger naar kennis en ‘self-improvement’ ontwikkeld. Ik wil alles wat ik doe daarom net iets beter doen dan de vorige keer. De inzichten die ik in mijn eigen ‘road-to-improvement’ vergaar, deel ik graag met eenieder die het wil horen. Want ook een golfleraar, c.q. voormalig topsporter leert nog iedere dag!

Wat moeten klanten over mijn manier van lesgeven weten?

Mijn golflessen zijn ingericht om blijvende verbeteringen in uw golfspel aan te brengen. Samen denken we na over uw doelstellingen en hoe wij deze kunnen bereiken. Ik heb verstand van golfen, u heeft verstand van uw eigen lichaam. Door een samenspel van leraar en leerling komen we tot een optimale techniek voor u. Dat betekent geen vaste kaders, een haalbare doelstelling en verbetering van uw spel als eindresultaat. Door succesbeleving hoop ik u met meer plezier te laten golfen en nog verder te enthousiasmeren voor al hetgeen deze fantastische sport ons te bieden heeft. Tot op de golfbaan!